Workshop med Zezé Kolstad og Celio Carvalho : Dag 2

Workshop 26.08.2021 18:00 i Jessheim vgs sine lokaler for dans, drama og musikk

En workshop inspirert av brasilianske rytmer og dansetradisjoner.

I samarbeid med Celio Carvalho (musiker) skal Zezé Kolstad (danser) sammen med deltagerne lage en paradedans med smittende rytmer og musikk.

Celio Carvalho er oppvokst i Brasil og har vært virksom som musiker, pedagog og produsent i Norge i over 30 år. I denne tiden har han bland annet undervist i samba, produsert brasiliansk festival, startet og drevet et kulturprosjekt mellom Brasil og Norge. Han har også startet og drevet musikkskole og kulturprosjekt i Brasil.

Zezé Kolstad har sin danseutdannelse fra London Studio Centre og en master i koreografi fra KHiO. Hun har jobbet som dansekunstner innen det frie feltet i Norge og England og satt opp egne produksjoner for voksne og barn med Didá Produksjoner. Hun har vært huskoreograf for det Nasjonale kompaniet i Mosambik, Companhia National de Canto e Dança og var med på å etablere Fargespill i Oslo hvor hun var kunstnerisk ansvarlig. Zezé er frilanser og tar oppdrag som utøvende og skapende dansekunstner.

Workshopen går over tre dager og deltakerne er oppdelt i to grupper. En gruppe danser med Zezé og den andre har sambaorkesterworkshop med Celio. Tredje dag øver alle sammen. På lørdagen åpner deltakerne Global Gathering Festivalen med en brasiliansk parade gjennom Jessheims gater.

Workshopen er åpen for alle ungdommer fra 13 år og voksne, uansett forkunnskaper.

Begge workshopene finner sted på Jessheim Videregående Skoles lokaler for dans, drama og musikk.

Onsdag 25., torsdag 26. og fredag 27. August kl. 18 - 21.

Lørdag 28. august kl. 10.15 - 10.55 Parade i gatene. Tid for oppmøte avtales med instruktører.

Ingen forkunnskaper trengs.

Deltakere på danseworkshop ombeds ta med klær det er mulig å danse i og joggesko.

Påmeldingsfrist 20. august 2021

Påmelding: https://docs.google.com/forms/...