Foreningen Global Gathering Ullensaker

GGU arrangerer, bl.a. ved hjelp av statlige midler for integrering i lokalsamfunnet, IMDI, en rekke ulike arrangement i løpet av året. Her er det en fin anledning til å delta for de som ønsker det.

Global Gathering Ullensaker (GGU) er en pulserende forening som jobber for og med det kulturelle mangfoldet i vårt lokalsamfunn. Vårt mål er å skape dynamiske møteplasser der musikk, dans, visuell kunst og matkultur, blomstrer året gjennom. Gjennom konserter, workshops, fagprogrammer, og en spennende festival i august, byr vi på unike muligheter til å knytte bånd og utvide horisonter.

Med Ullensaker som en av Norges raskest voksende kommuner, tiltrekker vi innflyttere fra hele verden, hver med sin unike kulturbakgrunn. Global Gathering Ullensaker har som mål å være et speilbilde av dette fantastiske mangfoldet. Ved å delta på våre arrangementer, kan du oppleve en verden av tradisjoner og nye perspektiver rett i ditt eget nabolag.

Vårt årlige høydepunkt, Global Gathering Festival, er et eksplosivt kultursamarbeid der lokale og internasjonale kunstnere står side om side. Bli med og oppdag et skattekammer av ulike kulturuttrykk og tradisjoner, samt inspirerende møter og foredrag. Utforsk, opplev og berik ditt liv med kulturer fra hele verden - bli med i vårt voksende fellesskap Global Gathering Ullensaker.

For frivillige

Det er pr nå ingen medlemskontingent for å bli medlem av foreningen GGU, så det er lav terskel for å kunne bidra. Ønsker du å bidra i en eller annen sammenheng, send oss en melding:
kontakt@globalgathering.no eller hege.lepsoe@globalgathering.no

For medlemmer

Har du innspill/idèer, send oss gjerne forslag:
kontakt@globalgathering.no eller hege.lepsoe@globalgathering.no

Loading…
Loading the web debug toolbar…
Attempt #